دوره های آموزشی DAS

◊ دانشگاه رحمان با همکاری آکادمی DAS انگلستان اقدام به برگزاری دوره های آموزشی با ارائه مدرک بین المللی می نماید :

نکته : جهت دریافت سرفصل هر دوره روی آن کلیک کنید .

♦ مبانی ، تشریح الزامات و مستندسازی ISO9001:2008

♦  سرممیزی رسمی و بین المللی ISO9001:2008  ثبت  IRCA

♦ تشریح الزامات ، مستندسازی و ممیزی HSE ( ایمنی ، بهداشت و محیط زیست)

♦ مدیریت کیفیت در صنعت ساختمان

♦ آشنایی با S5 ( نظام آراستگی محیط کار )

♦ دوره آشنایی با ( SFBB ( safer food better business

♦ مدیریت بازاریابی

♦ مدیریت فروش

♦ مدیریت استراتژیک

♦ فنون مذاکره

** تقویم دوره های آموزشی و هزینه دوره ها  را از اینجا دریافت کنید **

معرفی آکادمی :

شرکت D.A.S یک مرکز مستقل ثبت سیستم و صدور گواهینامه است که توسط سازمان اعتبار دهی سلطنتی انگلیس (UKAS) اعتبار دهی شده است.مرکز این شرکت در انگلستان بوده و علاوه بر آن دفاتر مختلف این شرکت در نقاط مختلف دنیا در حال فعالیت و ارائه خدمات ممیزی و صدور گواهینامه به مشتریان می باشند.

سازمان IRCA  (سازمان بین المللی ثبت ممیزان گواهی دار)  مهم ترین سازمانی است که در زمینه آموزش و ثبت ممیزان از جمله مدیریت کیفیت ،امور زیست محیطی ، ایمنی و بهداشت شغلی ، امنیت اطلاعات و ایمنی مواد مواد غذایی فعالیت می کند.

دریافت لوح واحد نمونه استاندارد در سطح کشور

کلیه گواهینامه های صادر شده اعم از گواهینامه سازمان ها و آموزشی دارای هولوگرام می باشد.

◊ کلاس های آموزشی در محل مؤسسه برگزار خواهد شد .

◊ پس از اتمام دوره ،گواهینامه بین المللی DAS انگلستان صادر خواهد شد .

◊ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مربوطه : سرکارخانم ملکی داخلی 116 و سرکارخانم نجفی داخلی 114 تماس حاصل فرمایید . « شماره تماس دانشگاه : 01155230511 »

◊ جهت  کسب اطلاعات بیشتر از آکادمی DAS به سایت www.dasiran.comمراجعه فرمایید.

*** لینک ثبت نام آنلاین ( جهت ثبت نام کلیک کنید ) ***